Ravelryn ihanaakin ihanampi Joulupakettini on täällä! Ja kyllä, se saapui jo torstaina, vaan ei tässä ehdi päivittää... Pahoitteluni, Äiti-Puffa!!

 

4174038311_b78cec80d9.jpg

 

Voi katsokaa nyt! Kieli ulkona Käsin Äiti-Puffan värjämää merinovillaa! Väri marjapuuro, 90g-200m. Se on ihanaa, se on pehmeää ja se on minun! Itse en olisi ehkä tuollaista väriä mennyt ostamaan, mutta eikö ole jo aika laajentaa värimakua? Siitä tulee varmasti se kaulalina tai sitten se pipo/ kaulari yhdistelmä...

Tyynyliina! Käsin painettu! Onko lämpimämpää läikähdystä keskellä touhua kuin tuo. "Onni ei löydy etsien vaan eläen". Aivan. Juuri niin totta. Kaikki ohikiitävät hetket, jos niihin vain jaksaa paneutua eikä anna ajatustensa harhailla tulevissa putkiremonteissa ja muissa, niin onni löytyy kyllä.

Saippua, kaunis valkoinen sydän. Juuri omiaan Jouluksi koristamaan vessaa.

Cloverin Delffiini! Mistä tiesit että nämä ovat ihan parhaita ikinä! Kaikkein tärkein neulojen ja saksien säilytyspaikka, muuten ne olisivat kaikki hukassa.

Marmeladia. Nam!

Kaunis 3D- kortti, jolle kuva ei anna oikeutta.

Ja sokerina pohjalla, Hello Kitty- magneetti! Olen iloinen, koska se oli juuri se piste iin päälle. Ihana paketti, olen niin onnellinen ja otettu! Kiitos, Äiti-Puffa!!

4174799516_dc2d5e3c6d.jpg

 

4174802094_cf4ebf39c9.jpg

Hmm valo-olosuhtet olisivat voineet olla paremmat....

Kiitos!!!!