Tilatut tuotteet valmiina. Täytyy kyllä sanoa, että en ole tyytyväinen tulokseen, enkä juuri taida pitää nuttujen neulomisestakaan. Liiemmälti.

Malli: Moda 5/2008

Lanka: Lanett

Koko: New Born

Puikot: 2,5mm 60 cm addit

Muuta: Tämän tekeminen kesti kauan. Ja kauan. Kun mieli paloi oikeastan sen Noromekon pariin, niin tämä oli varsinaista pakkopullaa. Ja koska ajatukseni olivat muualla, tuossa nappien kohdalla aina oikeassa neuloksessa on pari riviä sileää neulosta. Ja huomasin sen niin myöhään että purkaminen ei tullut enää kyseeseen. Hmph. Toisen tossun pohjaa kun ompelin kiinni, huomasin sen neulottuani että olin tehnyt sauman oikealle puolelle, näkyviin. Hmph2. Toinen tossu on inansa isompi kuin toinen. Hmph3. Ei muuta.

***


Illalla sitten jo silmät ristissä aloittelin tätä. Ja pian pääsen niihin levennyksiin, joissa esim... "jatka lisäyksiä hihojen reunassa joka 2. krs, mutta lisää nyt etu- ja takareunoissa 1s joka 4. krs 4 kertaa, sitten joka 2. krs 3 kertaa ja vielä joka krs 6 kertaa." Ok. Ööh, luuletteko että osaan? Että pysyn laskuissa? Huoh. Iiiik. En olisi siitä itse ihan niin varma.......

Mutta on sen värit ihanat!!!!

 

Aurinkoista torstaita!