Nämä ovat olleet valmiina jo.. hmm.. muutaman päivän, mutta se päättelykeiju ei halunnut tulla tekemään töitään!!! Mrr!! Tänä aamuna vihdoin se poikkesi, ihan pika pikaa, ja päätteli myssyn langat.

1959054.jpg


1959062.jpg

Malli: Novita Syksy 2007 ekstra
Lanka: 7-V sekä resorissa Wool & Ilun merino.
Puikot: 3mm addin pyöröt sekä 3,75mm bambupyöröt
Muuta: Kiva malli! Ja nyt ihmettelin sitä, kuinka tämä 7-V- lanka ei tunnu yhtään kutittavan! Ja otsaa ei taatusti kutita! =)
Kuvaajana IsoTirppa, anteeksi tylsä ympäristö, halusin saada tämän nyt vihdoin blogattua, ja Tirpoilla kuumetta, joten emme ulkoile..
Oranssi paita nyt ei ihan parhaiten sovellu näiden kanssa.. hmmph..
Ja nyt kun joku vielä kertoisi minulle, miten tätä on tarkoitus pitää, ja miksi minä näytän aina hölmöltä, oli päässäni sitten millainen kotsa tahansa.

1959053.jpg

Malli: Ullan Neuleen Fifi2
Lanka: Ilun värjäämä ihanan pehmeä merino
Puikot: en muista enää...
Pituus: vähän vajaa 2m
Leveys: aika kapea
Muuta: Kivasti tämä lanka toimi tässä huivissa! Ihanan pehmeä kaulan ympärille käärittäväksi, sopivan ohut jopa takin alle. Ja nyt se on valmis!!!!

****

Ystävättäreni on saanut kolmannen lapsensa, Tytön !! Ihanaa !!! Eilen aamuyöllä syntyi Pieni Prinsessa!! Ja tiedättekö mikä on parasta? Minä saan seurata myös tämän pienen ihmisen kasvua isommaksi vauvaksi, taaperoksi, lapseksi... Se on aina niin ihmeellistä!!! Ja syntymä herkistää aina minua.
(sekä ehkä antaa mahdollisuuden neuloa jotain ihanaa pientä, eihän tuore äiti ehdi näitä blogeja lukea, eihän...?)

Ja myös toinen Ystäväni on saanut vauvan!! Mahtavaa!!!!

Oikein rentouttavaa viikonloppua kaikille!!!
Rakastakaa toisianne!!