Ai että miksi ihmeessä? No että pääsisi kokeilemaan kirjoneulelapasten tekoa! Tänään sain oman"Haavistoni" hallintaani!!! Kiitos siitä Novitan neulomon kautta löytyneelle diilerille!!

          1476471.jpg

Tuolta olen jo löytänyt suosikki-kuvionikin, huoh...

Niin että voisi niitä lapasia kai näin keväällä/kesälläkin tehdä, mutta nyt pitää alkaa jo Ihan Oikeasti saamaan noita keskeneräisiä alta pois, ennekuin ne rippijuhlat ovat 15.6. Ja kun haluaisin niin kovasti myös tytöille virkata kesähatutkin.... Joihin lanka on tilattu Tapsalta. Täältä en löytänyt mieluista väriä Tennesseetä, niin Tapsalta löytyi sitä vaaleanpunaista. Sekä persikkaa. Saa sitten Vanhempi Tirppastiina itse katsoa, kumpi väri mieluisampi.

****
Ulkona on sädehtivän kaunis keväinen ilma! Olimme juuri nautiskelemassa siitä. Ainoa haitta on pöly, joka tuntuu tukkivan naamani ihohuokoset ihan hetkessä..

*****

Kirjoneulelapasista vielä; kirjavaa sukkislankaahan mulla on, ja Tapsalta otin mukaan kerän valkoista Fabelia. Mutta nyt kävin miettimään kuinka kuvio erottuu, jos se on valkoinen eikä musta..? Kokemusta? =)

****

Oikein Hyvää ja Aurinkoista viikonloppua kaikille! Ulos ja niitä teerenpilkkuja hankkimaan... =)