Hei!

 

Tulin vaan toivottamaan kaikille hyvää vappua!!!

Mitään ei ole esiteltävänä, ja puikkojen tahti on hieman hidastunut. Mutta josko sitä jotain kivaa Tytöille saisi valmiiksi puikoteltua ennen kevään juhlia. Toivossa on hyvä elää...

Tänään me menemme Lapsellisille Vappujuhlille puistoomme. Nyyttäriperiaatteella sinne on kutsuttu n. parisenkymmentä perhettä. En sitten osaa sanoa, moniko tulee paikalle. Mutta kivaa yhdessäoloa luvassa, toivottavasti hienossa säässä.

Iso Tirppa tutustutettu eskariin. Pikku Tirpalle saatu paikka lähipäiväkodista. Astuminen takaisin yhteiskuntaan on lähellä. Tunnen olleeni pois koko yhteiskunnasta nämä kolme vuotta. Vaikkakin tiedän, että mikään ei ole arvokkaampaa kuin lastensa kanssa oleminen, se ei helpota sitä asiaa, että välillä on itsensä tuntenut varsin turhakkeeksi. Jännä juttu..

Vaikka elämään on astumassa uudet kuviot, toivon, että silti minulla riittää aikaa neuloa aina joskus jotain, vaikka sitten niitä pakollisia sukkia ja lapasia. Josko ne toisivat lohtua Tirpoille hoidoissaan.

No, mutta nythän on Vappu!!! Siis hyvää ja Iloista kevään juhlaa kaikille!!! Kiva kun piipahdit lukemassa! Kiva kun olette olemassa! Näihin kuviin, näihin tunnelmiin:

 

HYVÄÄ VAPPUA!!!