Sain SNY:yltä kivan kortin, jossa pari oravaa pussailee! Tosi kiva ja hyväntuulinen kortti, jossa toivotettiin hyvää huhtikuuta ja samalla SNY nostatti hieman jännitystä paketista vihjaillessaan.... HIh.. Kiitos kortista!!! Tuli aivan loistavana päivänä!!! Juuri sitä mitä kaipasin, kiitos Sny!!!!

Sitten siitä mikä minulla nyt on, eli se kuinka en saa MITÄÄN hommaa nyt pääteltyä. Tytön kaulahuivi odottaa tuossa paria kerrosta sekä hapsuja. Ei pysty enää kiinnostaan. Se vihreä takki toiselle tytölle, voi huokauksen huokaus. Entä ne polvisukat, joita pitäisi purkaa sinne kantapäähän asti? E-hei.. Ja se virkattu hame Isommalle Tirpalle... huoh. EIh ja eih. Jonkinlainen neuleplääh siis vaivaa. Tai asioiden loppuun-viemis plääh. Mutta nyt kun sain puikoille erään salaisen jutun, sitä vaan kiinnostaisi tehdä. Mutta kun siitä ei voi hehkuttaa.

Niin ajattelin että ei kannata lisätä stressiä niistä töistä joita ei saa päätettyä sillä että niistä stressaa, niin lopetin stressaamisen niistä ufoista. Hah. Ja heh. Ja nyt kun on rahat ihan finitossa, laitan jotain myyntiin, tänne tai Novita-klubiin, kumpaankohan kannattais..? Että saa tilata (??!!!!) lisää lankaa että voi ilahdutaa taas ommaa snyytä. AI mutta eihän siitä saa puhua..

Mutta aurinkoisia huhtikuun päiviä kaikille!!!