No niin, katsotaanpa miten tämä uusi Vuodatus toimii. Ensinnäkin minua kävi heti ärsyttämään nuo Elloksen ja Tapiolan mainokset. Mainoksia on joka tuutti varsinkin nyt juuri ihan pullollaan, niin tunkevat niitä sitten tännekin. Murr.

Positiivista usean kategorian käyttäminen, useampi fonttimalli mistä valita. Kiitos Tuomakselle, ahkeralle Vuodatuksen PääJehulle! Pusu

 

Sitten. Tänään on satanut lunta. Paljon. Aamupäivällä kävimme luikkaamassa vielä tuossa järvenjäällä, mutta näinkö pitää kaivaa sukset myös esiin, ja tyytyä luikkaamaan tehdyillä kentillä? Onhan se nyt ollut ihan eri fiilinki päästää viilettää järven jäällä kuin tehdyllä postimerkin kokoisella radalla. Mutta hyvä kun lunta eikä vettä..

 

Sitten2. Valmistui tämä setti Kumitädille, jota IsoTirppa kutsui nuorempana "Ihana-Kummiksi". Ihana hän onkin, mutta kuvaukseen ei suostunut, vaan pipo ja huivi oli tungettava minun päähäni. Ja koska kameralla oli viimeksi kuvattu maisemia, ei tullut Kummin tarkistettua (tai minun, siinä kireessä ja tuiskussa) asetuksia, joten hyvien kuvien määrä on ehkä noin kaksi. Ja tässä kuvia siis kolme. Hah hah

 

Pipo

Lanka: Cascade220

Puikot: 4mm

Ohje: ei ole, 3o,2n

Muuta: Ihana lanka pipoon!!

 


 

Myrskyää...

 

Päänsärkyä aiheuttava kuva, pahoitteluni.

Koko projekti tuntuu nyt ihan menetetyltä ja epäonnistuneelta, koska kuva on tälläinen. Ja koska huivi on jo Ihanalla, en saa uutta kuvaa. Voi surkimuksen surkimus!!

 

Drop Stitch Scarf- Ravelry linkki

Lanka: Manos Del Urugua

Menekki: 200g

Puikot: 6mm

Muuta: Kiva malli ja hauskaa jälkeä tulee. Kuva ottaa nyt todella minua aivoon. Todella. Huuto

 

Siis ensin oli puhe piposta, mutta ei kai sitä nyt pelkällä pipolla Kummia vaateteta.

 

**

 

Nyt jään ihmettelemään toimiiko tämä Vuodatus. Scheisse.

Edit: kuvat ovat hevosen kokoisia. Toivottavasti jatkossa ei tarvitse niitä joka ikistä joka kerta pienentää

manuaalisesti.

Nyt ei kulje, ei kulje ei.