Nyt sitten tunnustan tyhmyyteni, mutta en voi ymmärtää! Joten josko joku viisaampi osaisi auttaa, olisin kovin kiitollinen!!!

Kun siis ohjeessa lukee takakappaleen kädentien kavennusten kohdalla näin:
"Kun kädentien korkeus on ..... (13)...... cm, päätä molemmissa reunoissa olkaa varten joka 2. krs 1X....7...s ja 1X .... 7....s. Päätä loput eli .... 22...s. kerralla."
Niin siis päätänkö nuo silmukat Joka Toinen kerros, jolloin niitä päättämiskerroksia tulee vielä MONTA, ja kappale sen kun kasvaa pituutta, vai päätänkö Kerralla 7 silmukkaa ja sitten taas kerralla toiset 7 silmukka? Miten tämä voi olla niin vaikeaa tajuta??? Olenko ihan urvelo???
Mutta jos siis on jo aikaisemmin päätetty kädentietä varten yht. 12 silmukkaa, niin miksi sitten vielä olkaa varten pitää päättää uudelleen ja noin... hmm.. pitkällä kaavalla? Tämä on varmaan ihan simppeli juttu, mutta minulle ei.. *nolo*

Joten Pliis, älkää naurako typeryydelleni, vaan jos joku voisi hieman valaista asiaa... Niin ja puikoilla jälleen tämä, ajattelin että pieni marinointi olisi saanut minut ymmärtämään ohjetta paremmin.....

          1238441.jpg