Oletteko huomanneet? Tuomas antoi mielle lisää kuvatilaa?! KIITOS!! Omaan blogiini en ennättänyt laittamaan sitä mainosta, mutta kuvatilaa tupsahti +50mt tai mitä se nyt oli. KIITOS!!!!

Näihin lanka on hankittu lähes vuosi sitten, Taika Sormista, Tampere Talosta. Jotka, BTW, ovat nyt tänä viikonloppuna! Taika Sormiin - messuille suunta siis!!!

Miten yksien sukkien loppuun vieminen voi olla niin hankalaa? Nämä ryydyttivät minut jo ihan totaalisesti. Nyt, vihdoin, minulla on omat ohuet villasukat. Ja miten sukkien kuvaaminen voi olla niin.. hankalaa? Tässä siksi hieman erilainen kuva.

Malli: silmukat otettu jostain

Lanka: Zitron Trekking Hand Art, Tapoiolta vuosi sitten

Koko: mulle, 36.

Puikot: mitä milloinkin. 2,25 resorissa ja 2,5 muualla. Toisessa sukassa sukkapuikot ja toisessa sormiksapuikot. Ne lyhyemmät ovat vaan niin näppärämmät käsitellä.

Sain tänään myös kortin viime viikonlopun Helsingin messuilta. Kortti kuulemma kuvaa ihan minua (?)

"Neulon nyhrään syherrän syhrään ja kaikki on hallinnassa" - kiitos, mutta kaikki EI ole läheskään hallinnassa... hih. Mm lankoosi, kaikki tekniikat, tasainen käsiala ja moni muu.. Nyhrään ja syhrään.... Silmänisku

No niin, nyt EN toivota teille mukavaa maaliskuuta, kuten olin jo tekemässä. Sanon että kiitos kun piipahdit! Kiva kun luet! Kiva kun olette siellä!!! Tavataanko Messuilla???? =)