Anoppi yllätti ja antoi minulle Ellen Türkisin Virkkauskirjan. Se on aivan loistava, enkä tiedä miten olen aikaisemmin tullut toimeen ilman sitä! Siinä on niitä nostalgisia pyyhkeisiin ommeltavia reunapitsejä, joita lapsuudenkotini pyyhkeissä oli kaikissa. Se ihana kiemuramallikin! =) Siinä on myös ne virkkauksen perustekniikat, joita ainakin minun täytyy aina välillä kertailla. Loistavaa, anoppi!! Kiitos!

Sitten menin lankaan. (hehheeee..) Muori Menninkäiseltä  ostin nämä kerät mandariinia. (heeheehheee 2) Niistä on suunnitelma olemassa, mutta en sitä tässä nyt paljasta, ettei kaikki mene taas a) mönkään b) pidemmän kaavan kautta, kuten on näköjään tapana käydä, mikäli suunnitelmani kerron.

                1638816.jpg


Tässä tämä, sain kuvattua vihdosta viimein.

                1638820.jpg

PikkuTirpalle Villatakki Rippijuhliin
Malli: SK 1/2008 (muistaakseni)
Lanka: Sidar Snyggly Baby Bamboo Dk, bäri 133... ?
Puikot: 3mm met. pitkät & Dropsin bambut pitkät
Muuta: Hoh hoijaa... Tämä on niitä, joihin en ole tyytyväinen. Ja minun kärsivällisyydelläni varustettu ihminen tekee tälläistä.. ensin takakpl, sitten 2 X etukappaleet, sitten 2 X hihat, sitten kaulus, sitten 2 X nappilistat, ja yhteenompeleminen. Vielä napit. Ja Vielä nuo linnunsilmäpistokukat.. Voi apua, olin jo jossain vaiheessa ihan varma, että tämä menee joko purkuun tai roskiin. Mutta onneksi, onneksi jaksoin askarrella tämän kanssa! Nimittäin kun koeponnistimme tätä Pikkutirpalle, hän ei olisi halunnut tästä mitenkään luopua. =) Siis mieleinen hälle, jipii! Se kuukauden vajaa kaksivuotias kun rakastaa Nalle Puh- vaatteita, niin tämä kelpais! Voi elämän kevät!!

Mutta nyt meni taas jaaritteluksi. Jos saan lauantaina jonkun hyvän otoksen tästä mekon sekä lapsen kera, laitan sen tänne myöskin. Mikäli muistan.

Tälläistä tällä kertaa. Illan jatkot!