Olen nyt ainakin miljoonasta blogista lukenut Hyvän Uuden Vuoden toivotuksen, joten tähän toiwotan nyt vaan SITÄPÄ SITÄPÄ!!! Hyvää tätä vuotta!
Noin. No niin.

Olipa kerran tyttö, joka oli kasvanut pituutta, ja jolla oli pula talvihaalarista. Olipa sitten tämän äiti, joka bongasi alennusmyynnistä ihan Tytön toiveen värisen haalarin, pinkin. Mutta kaupassapa ei ollut haalariin sopivaa hattua, ei sitten millään.
No, olipa eräs lankakauppa, ja siellä monta kivan väristä kerää. Niinpä tämä äiti heitti uuden haalarin kaupan lattialle, ja alkoi leikkiä. Keriä erivärisiä poingpoing haalarin päälle, ja omistajan avuliaalla avustuksella keristä valikoitui 6 parasta haalariin sopivaa väriä kotiin. Kotona Tyttö sai sitten itse päättää värit ja niiden järjestyksen, jotka pipoonsa halusi. Nih. Äiti ei ehkä ihan olisi laittanut noita kahta pinkimpää väriä vierekkäin, mutta se oli Tytön oma näkemys, ja sitä oli kunnioitettava.

Olipa sitten vuoden 2009 ensimmäinen, ihana ja aurinkoinen päivä. Näin pääsi uusi pipo ensi kerran koeulkoilulle. Ja muuten hyvä, mutta korvat kuulemma hieman jäävät pipon ulkopuolelle.... Että kypärämyssyä kaipaa se.

2194482.jpg

Malli: ei ole
Lanka: Sandnesgarn Smart 4 eri väriä
Puikot: 4mm KintPicksit kaksinkertaisella langalla
Tiheys: 18s 10cm
Silmukoita tähän päähän: 91s.
Raidat: 5, 3 ja 2 riviä
Muuta: Älyttömästi langanpäitä

Olipa sitten Tytöllä Sisko, joka sanoi: " Äiti minun hattu?" "Äiti naulaa minulle hatun?" Joten tarina saa ehkä jatko-osan...

2194485.jpg

Katsokaa!!! Mikä jää!!! Mikä ilma!!! Mikä aurinko!!! Jää oli oikeasti kuin peiliä, ja kuulemma 5-7cm paksuista jo eilen. Tämä äiti tietää mitä nämä tytöt tekevät huomenna. Ja ylihuomenna. Ja ..... Joulupukkihan toi Tytölle uuden luikkarit, äidin luikkarit täytyy siis hakea vintistä vielä lämpiämään.

Eli Hyvää Tätä vuotta, rakkaat Ystävät!!!!

Luikkaillaan!!