Voi että!!! Minun SNY:ni meni ja ilahdutti koko perhettä!!! Lapset nauroivat riemusta, jolloin Isäntäkin hymyili äänekkäästi ja minä se vasta hykertelinkin onnesta!!! KIITOS!!! =)

                1497298.jpg

- Nalle Coloria. Tuota samaa väriä minulla oli jo ennestään, joten nyt siitä voi tehdä lissää! Joko ehkä kirjoneulelapasia syksyllä, tai sukkia tai lapasia. Itselle tai Tirpoille. Kaunis väri myös tuo on.
- Tikrun pieni Hyvän olon kirja. (Meidän vajaa 2v hokee aina "Kiku. Kiku." - tarkoittaen juuri Tikrua. Siitä tämä yksi totuus, meille Neulootikoille:

"Suunnittelu on puolet huvista

Menisin Hunajapurkin luo, ja alkaisin nuolla sen reunoja ikään kuin hunajaa ei olisi enempää, ja siten kävelisin kauemmaksi ja ajattelisin vähän ja sitten tulisin takaisin ja ryhtyisin nuolemaan purkin keskeltä ja sitten-"

Aivan!

-Cloverin silmukkamerkkejä. Ainakin luulisin niiden olevan sellaisia. Tuossa pussissa on peräti 20kpl!! Kyllä nyt pärjää!!! Seuraavaan Revontuleen sitten jo käyttöön!! Jihaa!
-Metalli- ilmapalloja - Mahtavaa, Vappu tulee ja palloja tarvitaan!!
- Sekä Esikoiseni rakastamat puhallus-töötti-torvet! Valehtelematta 5v nauroi ääneen, kun näki pussin!! Se piti heti saada auki, ja päästä tööttäilemään! Hän oli niitä jo jonkun aikaa kinunnut itselleen, ja nyt Sny osasi lähettää juuri niitä!! Mahtavaa! Kun Esikoinen ilahtuu, silloin myös minun sydämeni nauraa! Siis kiitos!!!!

Kokonaisuudessaan kiva paketti!! Olen iloinen!! KIITOS!