Tiedättehän. Näet jonkun kivan vaatteen kaupassa mallinuken päällä. Mielikuvituksesi alkaa jutella sinulle, että tämän vaatteen kanssa sinäkin näytät kivalta/hoikalta/menestyneeltä/seesteisetä/seksikkäältä.. tiedättehän. Ostat vaatteen joko kokeilematta (siellä on nin pitkät jonot) tai pikaisesti peilaamalla. Tiedättehän.

Saavut kotiin, jossa kassien purkamisen ja kahvin juonnin jälkeen sinulla on aikaa tutkia hieman tarkemmin ostostasi. Tai vaihtoehtoisesti laitat ostoksen kaappiin odottamaan sopivaa käyttökertaa. Jos tutkit vaatetta heti, alat epäilemään että oliko se nyt sama mikä sen nuken päällä, koska sinun päälläsi se näyttää.. hmm.. erilaiselta? Tai jos laitoit sen kaappiin, ja otat sen sieltä silloin kun sinulla on kova kiire jonnekin, ja tiedät sen sopivan vaatteen olevan siellä kaapissa. Mutta. Kun laitat sen päällesi, ihmettelet kovasti, Ei sen tämän näköinen pitänyt olla...? Pussittaa väärästä paikasta ja kiristää toisesta. Väri saa kasvosi näyttämään aneemiselta, ja NYT SINULLA ON JO KIIRE. Vedät siitä huolimatta, että olosi ei ole mukava siinä vaatteessa, sen päällesi ja syöksyt matkaan. Päästyäsi perille tunnet olosi epämukavaksi etkä sädehdikään. Kestät tilaisuuden korvia kuumottaen, vessassa ravaten ja paitaa/hametta oikoen. Tiedättehän.

Lupaat itsellesi että seuraavalla kerralla toimit toisin, et kuvittele näyttäväsi samalta kuin ne muoviset teko-ihmiset siellä kaupan ikkunassa. Kunnes törmäät siihen kauniiseen takkiin, joka on ihan pakko saada.. Tiedättehän.
Onko sinulle käynyt niin?


Tämän piti näyttää päälläni samalta kuin tässä kuvassa. No ei ihan.

2134334.jpg

2134335.jpg

Malli: Drops Bolero 0-413
Puikot: 8mm
Lanka: Eskimo valkoinen
Menekki: Himpun vajaa 250g
Muuta: (Kuvaajana IsoTirppa) Lämmittäähän se. Ei ihan ehkä edustusvaate, mutta ainakin kotosalla...
Tulihan-tehtyä- kategoriaan.

***

Laitoin kommentointiin kirjainvamennuksen, aloin saada roskapostia. Anteeksi, toivottavasti jaksatte silti silloin tällöin kommentoida.


Mukavaa viikon jatkoa!!!