Eipä ole taas vähään aikaan tuntunut näin hyvältä puikottaa, varsinkin kun saa tehdä sormikaspuikoilla, pienta ja suht` nopsaa valmistuvaa tuotetta. Sekä tietenkin se, että PikkuTirppa on äärettömän onnellinen saamistaan neulomuksista. Nuo sukat ovat kuulemma juhla sukat.. Cool

 

1243590692_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Asusteet laiturilla

1243590563_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lapaset kieloissa

Malli: Novitalta silmukat

Lanka: Sukissa Nalle ja lapasissa SNY:ltä saatu Viking Froya- lanka. 80% villaa, 20% nylon

Puikot: molemmissa 2,5mm addit sormikkaana

Muuta: Kuinka terapeuttista. Kuinka hienoa kutoa lapselleen syksyä varten asusteita. Päiväkotiin. Siellä sitten kiva laittaa käteen äitin tekemää, ikävää helpottamaan... Nyt tosin kun ilmat hieman lämpiävät, pitänee pika-pikaa tehdä isolle Tirpalle sitä virkattua toppia, Helmiksen ohjeella. (sori ei linkkiä, laitan niin haluttaessa)

Onko kellään tiedossa mistä saisi tuota Nalle coloria vihreänä? Olisiko se liian tumman vihreää poikalasten sukkiin ja lapasiin? Kun menin lupautumaan asustamaan myös ystäväni poikia... ja ajattelin että se saattaisi olla mukavaa neulottavaa, väritoiveina kun vihreä ja tai oranssi. Orannsia on itsellä niin Maijana, Veikkana kuin OnLinen ohuena sukkalankanakin... mutta en tiedä, tuleeko sitä OnLinestä liian ohutta sukiksi..

Ja itse ajattelin vielä muutamat lapaset sekä sukat tehdä omillekin. Toivottavasti ei ala kyllästyttää. Mutta back to basics- ajatteluahan siinä takana, kai..

Hyvää juhlaviikonloppua kaikille valmistuneille ja heidän omaisilleen!!!!

Love,

Niina