Maanantaina kun hain Isompaa Tirppaliinaa kerhosta, huomasin kauhukseni kuinka kaulansa oli paljaana siinä syysviimassa! Ja nuhaa hieman, niin ei kun äiti pikapikaa puikkeloihin. Ensin tosin piti tehdä kutittamattomuus-testi, ja Tirppaliisa vanotti että tämä lanka ei kutita. Noh, toivotaan...

Ja nauruksihan se kuvaaminen sitten meni, koskapa hällä hikka..

1967717.jpg


1967720.jpg
 
Malli: Ullan Neuleen Unikko  eri silmukoin- silmukoita 60
Lanka: Wendy Fusion, 164 Anise Seed, n. 50g
Puikot: 6mm Bambu-sukkapuikot (no ei ollut sopivaa pyöröä tarjolla, ja kiire oli puikottaa tämä valmiiksi)
Muuta: Onnistuin!!!! Minä sovelsin rohkeasti ohjetta!! Jihuu!! Tai no en soveltanut, vaan osasin noin laskea silmukat paljonko tämä paksumpi vaatii.. ja sitten vaan hurjaa luottamusta, että kyllä siitä TÄYTYY tulla pidettävä, koska on syksy ja tälläiselle kova tarve.. Että ei ehkä kummoisia, mutta pieni onnistumisen kokemus kuitenkin.
Värit menevät hauskasti tässä. Nyt kun minulla on sitä vihreää Cascade220, niin ehkä pitäisi miettiä siitä sitten kaulurille kaveriksi pipo tai lapaset... hmm..

**
Sitten vaan jatketaan harjoituksia, ja palataan!!! Kiva aurinko paistoi aamupäivällä puistossa, ja se myös hieman lämmitti. Kuten myös parvekkeella.


Tuo lanka on muuten muovipuikoilla kudottuna aika karmaiseva kokemus. Kesken eräs toinen juttu, jossa käytössä muovipuikot, ja voi elämä. Nitisee, narisee... tai niinhän minä arvelinkin, mutta nuo värit minut hurmasivat.. No, nyt sitä enää kolme kerää tuhottavana..=)


***


Hyvää viikonjatkoa!!