Ahaa, että tälläinen vehje tästä vuodatuksesta nyt on tehty.

Tässä valmiina siis sukat, jotka piti mennä äidilleni lahjaksi, mutta heistä tuli sen verran eripariset, että jäävät minulle. Ensi kosketukseni Fabeliin, ja ihanaahan se on. Tuntuu hyvältä ja pehmeältä jalassa.

1251742851_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Malli: Dropsin sivuilta joku ( ei jaksa nyt linkittää, teen jos joku haluaa)

Lanka: Fabel kaksinkertaisena, valkoinen ja oranssi

Puikot: 3,5mm

Muuta: Kivan näköistä lankaa näin kaksinkertaisena. Malli hyvä, istuu jalkaan hyvin ( varsinkin jos olisi viitsinyt tehdä sukista samankokoiset * hirnuu hihaansa* )

***

Myydään Teddyä. Neljä kerää. TARJOA!!! Nyt on alennusmyynnit minullakin. Pengoin lankojani siinä oletuksessa, että olisin raaskinut sieltä enemmänkin laittaa myyntiin, vaan minulle hömpälle on muodostunut henkiläkohtainen suhde niihin keriin. Höynähtänyt. Päättämätön

***

Taija!! Ehdin käymään postissa vasta varmaan lauantaina, joten älä aikaisemmin kuin ensiviikolla odottele voittoasi. Tässä on logistiikka- sekä ajallisia ongelmia, arki on raakaa peliä, josta harvat selviävät ilman kulmien kurtisteluja...

***

Huomenna voi korkata sukkapuikot ja lankaa. Kyllä jo polttelee, kun löysi oikealle langalle oikean ohjeen!!  Siis Perunalaariin, siellä minäkin luuraan!!!