Tässä kuvassa siis näette 1,7v ikäisen pikku-Prinsessani uutukainen hamonen päällään... Uups, se olikin vain mielikuvitustani. Eilen sain kokeiltua tätä Tirppaliinan päälle, mutta tänään hän katsoi parhaaksi juosta nurkkaan, kädet korvilla hokien "EI EI EI EI" - kun mairittelin Tirppistä pukemaan hamosen kuvauksia varten päälleen. Huokaus. Tai ehkäpä koominen huokaus.

                1323614.jpg

                1323617.jpg

Malli: MODA 1/2008
Lanka: Sadnesgarnin Sisu, ohjeesta poiketen tuo punainen on pinkki..
Menekki: Ainakin 160g, kerien menekin perusteella....
Koukku: 3
Muuta: Tätä oli kiva tehdä, ja jopa minä opin tuon mallivirkkauksen ( ihme, koska Kerttu- sukkien mallia en ole vielä oppinut...). Kiva projekti!!

Nyt vaan siis tein hameen joko tyhjänpantiksi, tai sitten Tirppis pakotetaan käyttämään tätä, tai sitten annetaan tämä jollekin toiselle pikku prinsessalle.

Isosisko haluaa samanlaisen!! (tietenkin) Nyt vaan on tuo lanka lopussa, ja mietin kehtaanko lähteä koukuttamaan Seiskaa. Tosin tiheys eri ja värit erit, mutta en viitsisi montaa kymmentä tuntia koukuttaa lankaa, joka sitten käytössä nuhraantuu. (kuten muutamista blogeista on saanut katsoa, että hetken käytössä olleet sukat ovat ihan kurjassa kunnossa... =( )
Vai onko sitä (TAAS) pakotettu menemään lankakauppaan...? Tosin kohta on ne messut, jonne Tapsa tulee tyrkyttämään monia ihania lankojaan... !
Vai tekisikö kokonaan toisella, jollain keveämmällä langalla keväisemmän hameen.... ?

(vinkkejä ja ideoita sopii heitellä!)
Kiits!