Nyt kun näin joulun alla on vain hys-juttuja, joita ei voi täällä kuvailla, niin postailut jääneet vähiin. Mutta joulun jälkeen taas pankki räjähtää! Eli valmiina erinäinen määrä kaikkea kivaa ja pehmoista sukulaisille. Eli JOS olet sukulainen, etkä missään nimessä halua saada pehmeää pakettia, vinkkaa vähän, niin säästymme noloilta tilanteilta.

Ja jottei tästätulisi aivan kuvaton post, tässä Tapsalta (http://www.lankatalo.net) tilaamaani lohtulankaa. Ja pahoitteluni kun en osaa linkittää sillain kivasti URL sitä ] ja [... Sori!

1092650.jpg
Nam. Alpakkaa. Ensi kosketukseni heihin.
Mutta ensin Tapsasta- sivuillaan sanovat, että ennen klo 15.00 tulleet tilaukset postitetaan saman päivän aikana- tätä halusin testata, ja tilasin 14:45. Kyllä, seuraavana päivänä luukku jo kolahti!!! Eli toimii, loistavasti!!! Kiitos Tapsa hyvästä palvelusta!!

Tuo Alpaca on ihanan pehmeää- ja mitä kivoja värejä niistä onkaan!! Mutta jotenkin aika liukasta neuloa... ? Hieman hankalaa Kitten Mohairin sekä Seiskan jälkeen iskeä käteensä näin pehmeää ja luistavaan lankaan. Mutta kun minulla oli ihan Tavattoman Kova Pakkomielle tehdä Suffeli-lapasia. Varmaan näin joskus jossain blogissa- ja siitä se ajatus sitten lähti. Plus se, että esikoinen kulkee minun vanhoissa vuodelta -100 olevissa lapasissa, sinisissä. Koska ne huovutetut tippuvat (muka) hänen kädestään, kuten ne ekana syksyllä tekemäni harjoituskappaleet. No, näitten lahja-touhujen lomassa on ihan mukavaa välillä tehdä Omalle Pirpanalle.!!!
Tulee pehmeää ja on lämmintä, mutta en ole satavarma, tuleeko tätä lankuutta tilattua enää uudestaan. Kuvan valmiista saatte parin päivän sisään, luulisin...

Hyviä marraskuun viimeisiä päiviä kaikille!!!