Niin se menee. Aika. Kuluu ettei huomaa. P.I.K* siirtyy lomatunnelmiin. Tänään matkaamme mummilaan ja sieltä käymme kääntymässä kotona ja suuntaamme mökille. Jossa muuten odottaakn yllätys- perintölangat! Miehen isän äidin jäämistöstä kaksi (isoa) pussillista lankoja!!! Mitä ja millaisia, siitä minulla ei ole hajuakaan, mutta lupaan kuvata! En tosin vielä tiedä, kuinka kuvien päivittäminen onnistuu koneelle, mutta sieltä palattuamme viimeistään.

Helmis  on laittanut tämän vuoden Fufon ohjeet sivuilleen. Voi kuinka minua innoittaisi lähteämukaan, mutta mökille en pysty rahjaamaan kaikkea. Etenkin kun siellä jo odottaa lankaa... Mutta iloa Fufoiluun kaikille osallistujille!!!

Muori Menninkäiseltä on tulossa minulle vielä 600g valkoista bambulankaa, jolle on jo suunnitelmat lähes valmiina, mutta tässä taas aika tuli vastaan, että ehkä elokuussa pääsee puikoille sitä lankaa. Kiitos Muorille!

Haikeana lähden omien lankojen (ja itsestäänselvyyksien, kuten vesivessan) ääreltä moneksi kuukaudeksi ulkohuussiin. Toki näemme sukulaisia ja muita rakkaita.

Blogaan toki, jos valmista tulee, sekä tietenkin ne langat. Mutta vähenevässä määrin.

Joten oikein ihanaa, rentouttavaa kesää kaikille!!! On ollut ilo olla seurassanne!
(Kiitos hame- kommenteista!))

Ajatuksin,  Niina
* Pieni Iloinen Käsityöblogi