On nyt sitten tässä. *nolo* Meinasin jättää tämän kokonaan blogaamatta, mutta sittenhän kaikki olisitte luulleet että se ei ole koskaan valmistunut. Kiitos kaikille edellisen postaukseen kommentoinnelle!! Aivan- fiksujahan ne, pikku kullan nuput..=)

       1437488.jpg
Lanka: Wool neliraita
Malli: patenttineulos
Puikot: 3,75 bambupyöröt
Menekki: vajaa 100g
Muuta: Oli tosi helppoa eikä niin tilaa vievää tehdä kaulaliinaa pyöröillä. JOS minä joskus vielä hurahdan tekemään kaulaliinaa, niin pyöröillä eh-dot-to-mas-ti! Niillä pitkillä olisin hosunut kuin heinäseipäillä edes sun takas...ja kuten kuvasta saataa päätellä, ei ihan virheetön tämäkään tekele ole... illalla silmät ristissä kun seuraa Greyn anatomiaa ja tätä niin... no.

MUOKS: lankaa siis jäi vielä. Ensi syksyä ajatellen, kumpi olisi raidallisen kaulahuivin kanssa kivempi, samasta langasta pipo vai lapaset? Vai ehkä jopa molemmat? Vai tuleeko liikaa raitaa...? Niiden tekemisen jätän kyllä suosiolla syksyyn, mutta mitä mieltä TE olette, hyvät lukijani..??! Kiitoss!

*****

Mutta ta-daa!!!!! Minä saan Haaviston kirjan!! Kyllä- juuri sen!! Sata kansanomaista kuviokudinmallia!! Jihaa!! Jotain hyötyä tuosta Novitan neulomoon kuulumisestakin...

Nyt nuo tyttäret huutelee tuolta kylvystä, mennään taas...!!
Mukavaa lauantai-illanjatkoa!