Suuri kiitos kaikista mustikkakommenteista! Niitä oli kiva lukea! Toivottavasti teilläkin oli mukavia tuokiokuvia niiden parissa!

Heh, yöllä mietin tähän aloitukseen jotain nasevaa sanottavaa, tuosta otsikosta ja sen mielikuvituksettomuudesta, kuten jossain muissakin blogeissa on sitä tuskailtu. Mutta ei voi jättää ilman otsakettakaan, sitten ei mahdollisesti itse löydä haluamaansa kirjoitusta jonkun ajan päästä ellei sitä ole yksilöity. Nih. Siksi kuivia otsakkeita. KOittakaa kestää...

Eilen meillä kävi Ystäväni Sartsukkiliini (??) hakemassa PikkuTirpalle pieneksi jääneitä vaatteita. (Niin, oli siellä myös se villaliivi... hyödynnä vaikka patalapuiksitai heitä menemään.. sori!) ja toi minulle näin ihanan kassin!! Oikeasti! Se on tehty muovipussin kaavalla, ja siihen oli vilä laitettu nepparilla irroitettava kärrykolikko mukaan!! Ihana!! Olen onnellinen!! Kiitos!

1248706646_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kiraffi-kangas on hauskan näköistä!!

 

Sain valmiiksi myös nämä tilauskämmekkäät, jotka tänään lähtevät matkaan. Tilaajan valitsema malli ehdotuksistani kuten langan värikin.

1248706623_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Malli: Dropsin palmikolliset ranteenlämmittimet

Lanka: Karisma, menekki vajaa 100g (ääh unohdin punnita.. vaaka sentään!)

Puikot 3,5mm ja 4mm

Muuta: Kiva ja kaunis mali, tosin nurjan neulominen puikkojen vaihtumiskohdassa aiheutti silmukoiden venymistä, joka näkyy vähän rumasti takapuolella. Äh. Lanka on .. hmm. Ihan ok, peruslanka, ei aiheuta suuria tunteita puoleen eikä toiseen, Ravelryssä kehutaan sitä hyväksi palmikoihin. Ja onhan se, ei jakaannu helposti näitä tehdessä.

Minulla oli kaksi innokasta kuvaajaa tässä. Toinen onnistui ottamaan näin hienon kuvan, ja pienempi kuvaaja tunki käsien väliin, todiste näkyy ihan kuvan alalaidassa... *love*

Hyvää tiistain jatkoa kaikille! Nautiskelkaa vielä kesästä,

nimim. "sorvin ääreen palannut".