Minä sain SNY:yltä kivan "Ystävyyden Aapisen", näköjään positiivareiden käsialaa! KIITOS, se sai todellakin minut hyvälle tuulelle ja miettimään Ystävyyttä monelta kannalta.
Lukekaas vaiks tämä:

"Tosi Ystäviä

Tosi ystävät eivät ota osaa heikkouksiisi, he auttavat sinua paljastamaan voimasi. Onko sinulla ystäviä, joiden olisi tarpeen päästä osoittamaan voimansa juuri nyt? Heillä saattaa olla niin vaikeata, että he ovat unohtaneet vahvuutensa.

Sinä voisit muistuttaa heitä noista voimavaroista juuri tänään. Siinäpä oivallinen tilaisuus olla tosi ystävä. Auta joitakin ystäviäsi, jotka tarvitsevat hitusen apua nähdäkseen vahvuutensa. Et ehkä sitä heti huomaakaan, mutta katsot silloin omia vahvuuksiasi.

Tästä päivästä alkaen kohtele jokaista tapaamaasi niin kuin heitä ei huomenna olisi. Ulota heihin kaikki huolenpito, ystävällisyys ja ymmärtämys, jonka saat kokoon ja tee se ajattelematta minkäänlaista takaisinmaksua. Elämäsi ei tule enää koskaan tuntumaan samalta kuin ennen."

          HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ, YSTÄVÄNI!!!!!
Koska minä en tunne teitä (kaikkia), enkä näin ollen pysty pitämään teistä huolta, Pitäkää Itsestänne Oikein hyvää Huolta!!!!!!!