Ensin kiitos kaikille tunikaa kommentoinneille. Teillä oli kauluksen suhteen hyviä ja erittäin käyttökelpoisia neuvoja. Jos aion kaulukselle jotain tehdä, otan niistä varmaan apuja. Sanoinko jo, että olin iloinen jokaisesta kommentista!? Kiitos!!! You make my day!!! PusuHymy

Siinä selatessani neuletyhjiössäni lehtiä, huomasin tälläiset käytännölliset kynsikkäöt. Ja saattoi osansa inspiraatiolle olla tällä Katiijan postauksella. Tosin omani toteutin hieman eri langasta...

1239899686_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Malli: Novita Kevät 2009

Lanka: 7-v sekä Smart

Puikot: 3,5mm sormikaspuikot

Muuta: On kuulemma ihanat. Mutta jotenkin tuo toinen peukalo on väärässä paikassa, ja aiheuttaa jotain kiertymistä. Ensimmäiset sormikkaani ever. Tuli nopsempaan kuin olin pelännyt. On niissä varretkin, ne on nyt vain tungettu haalarin hihan alle.


***

Nyt pääsiäisen aikaan sain ihnanaisen Koiguni puikoille, toinen varpaasta aloitettu sukka valmiina. Vaan tässä tulee taas se toisen sukan syndrooma vastaan, miten se on niin hankalaa aloittaa se toinen sukka... Vaikka tässä on minulle uusi tapa ja pitäisi riittää mielenkiintoa niin tekniikassa kuin langassakin. Silti pohdin kovasti jo äidilleni mahdollista äitienpäivälahjaa, sekä pitsineuleista boleroa siitä Novitan kesä lehdestä. Vaan en haluaisn tehdä Tennesseellä. Se kiertää niin kovasti. Millä sen voisi korvata..?

Nyt on mennyt jälleen pilveen ja on luvattu viilenevää, joten elän toiveessa, että nämä kynsikkäät olisivat nyt se neule, jota Isokin Tirppa suostuu pitämään. Pikku Tirppa suorastaan rakastaa neulomiani lapasia kovin intohimoisesti, ja ajattelin myöskin josko pitäisi kesällä varustautua tulevaan päiväkoti-elämään usammalla parilla jotenkin nimikoituja lapasia ja sukkia...?! Käytännöllistä kyllä, mielenkiintoista... hmm..