Koska pelkkien pienten sukkien esittäminen on niin tylsää, tässä allaan tänään tullut Suuri Käsityölehti. Voi kunpa osaisin ja jaksaisin ommella, siellä oli tosi kivoja essumekkoja tytöille!

Sukat siis kokoa 22, ja menossa kampaajalleni. (Reps, siis hänen lapselleen...)On muuten omituinen tuo kokotaulukko, tein mittojen mukaan, 3,5mm addin sormikaspuikoilla (nautinto), niin siltui nämä menivät PikkuTirpan 24 kokoiseen jalkaan... Hmm?


Seuraavassa pari kivaa inspiroivaa kuvaa. Josko minäkin alkaisin neuloa villapaitoja, tuo ensimäinen olisi loistava lahjaidea Ukkelille, jolla synskät huhtikuussa. Hmmmm?

 

 

Ja tämä on niin Rowanin- tyylistä että... kaunis!!!

 

 

Miksi tämän typerän fontin kanssa joutuu pelaamaan? Ei pysy valittu fontti vaan joutuu joka kuvan jälkeen maalaamaan ja valitsemaan uudestaan sen fontin minkä haluaa... ? HMMMM??!!

Nyt pitäisi repiä tahtoa ja jaksamista tähän elämään. Lauantaina IsonTirpan kaverisynskät, ja kaikki on vielä ihan riipin raapin. Äh. Kakkua ja leivonnaisia ja leikkejä ja ongintaa.. Kyllä te teidätte. Ehkä sen jaksaa kun tietää että huomenna aamulla klo 9 istun kampaajalla piiiitkästä piiitkästä aika.. Hmmm!!! Kieli ulkona

Torstai on toivoa täynnä. hmmm?