Tuossa on pikkuhuiljaa valmistumassa Vanhemmalle tyttärelle ohuesta langasta sukat, että voipi sitten niitä käyttää vaikka tavallisina sukkina näin kylmillä pakkasilla... =). Niin kyselin siinä ohimennen ukkelilta että olisko hällä jotain neulomis-toiveita itselleen, kun nuo joululahja kiireet ovat onnellisesti ohitse. Hän sitten vaatimattomasti sanoi ensin: "en mää tiiä", josta jo osasin päätellä että jotain on mielessä, ei vain kehtaa sanoa. Rohkaisin hieman, ja PLUMPS- lapaset kaksinkertaisella langalla. Isänpäiväksi saamansa lapaset kun päästävät hieman tuulta läpi, testattu on. Pitää niitä kyllä, mutta nyt toivoi mustia. Minä heti innoistuin että TUPLALAPASET!!! Hi-haa! Paljon haastavampaa/mukavampaa. Ohjehan löytyy Ullasta. MUTTA- siellä on silmukkamäärät vain naisen lapaseen!!! IIKS!!
Joudunko nyt soveltamaan muutaman silmukan enemmän, vai pitääkö alkaa laskemaan neuletiheyksiä ja koetilkkuja??? Eiei, kun on jonkun idean saanut päähän, se täytyy heti saada hahmottumaan puikoille, se mallitilkun neulominen tuntuu jokseenkin turhalta... VAIKKA tiedän sen olevan elintärkeää.

Olisko kellään antaa valmiita silmukkamääriä miesten tuplalapaseen????
Sitäpaitsi- eihän mulla ole mustaa lankaa- joten lankakauppaan mentävä (viheltelee onnellisena) Ja koska ajattelin tehdä tuplat, niin se toinen värihän voisi olla vaikka... sininen..!!!!! Ihanaa taas alkaa suunnttelemaan!!

Tänään tuli muuten uusi MODA, mutta jostain syystä sieltä ei oikein mikään minua puhutellut. Ehkä joskus taas...

KIITOS!!!!!