Kävin viimeviikon torstaina paikallisessa uudessa lankakaupassa. Jippii, mahtava myyjä, loistava valikoima ja kilpailukykyiset hinnat. Maartsin blogissa onkin siitä kuvia, klikklikklik. Sieltä tarttui mukaani kaksi kerää Dropsin Eskimoa. Joista sitten tuli tämä baskeri. Ja koska kaksi kerää ei ihan riittänyt, täytyi minun poiketa siellä vielä eilenkin. Kröhöm. Ja sinne saa kuulemma lahjakortteja- tiedän mitä pyydän Joulupukilta. =))

2095717.jpg

2095719.jpg

Ohje: Dropsin myssy 93-5
Lanka: No se Eskimo, väri 23
Koukku 6mm.
Langan menekki: Kurjasti jouduin aloittamaan kolmannen kerän, josta meni vain noin pari metriä.
Muuta: Ihanaa virkata pitkästä aikaa! Ja tämä lanka on ehdottomasti uusi suosikkini! (Kuten se uusi lanka-kauppakin..)
Myssyn oli tarkoitus olla minulle, mutta ruskea ei näytä hyvältä päässäni. Ehkä tämä menee pukinkonttiin jollekin onnelliselle. Tosin mysys on päähän napakka, mikä on hyvä, ja näyttää se PikkuTirpankin päähän sopivan, että kenellähän on tarvittavan sopiva pää tähän.. njoo.

**

Pidin itselleni puhuttelun. Tai sen kyllä aloitti Isompi Tirppa. Että pitää nauttia siitä mitä tekee, eikä haikailla sinne minne ei pääse. Mieheni lähtee nimittäin työmatkalle huomenna aamuyöllä ja palaa maanantaina illalla. Hotelliin. Aamiaisia. Saunaa. Uima-altaita. Pari uutta kaupunkia. Ruokaa. Ei kiukuttelua. Ei itkua eikä kotitöitä. Voin sanoa, että olen ihan pikkaisen kateellinen.

Puhuttelun jälkeen olen siivonnut vihdoin niitä keittiönkaappeja. Olen ottanut joulun odotuksen sydämeeni. Lauantaina leivomme ystävä-perheen/perheiden kanssa meillä pipareita. Kivaa!

Ja mikä parasta- arvatkaa. Nyt sataa kaikista ennustuksista huolimatta LUNTA!!! Ja minä uskon ja toivon, että se ei muutu vedeksi, eihän?

Eli nyt en tiedä, paljonko ehdin rentoutua puikkojen parissa, aion rentoutua jouluhössötyksen parissa. Kortti-askartelua, koristeiden laittoa, joulukalenterin ompelua (IIKKK) leipomista, laulelemista ja muuta kuvioon kuuluvaa. Nyt alkoi jouluhäslinki!!

Joten oikein mukavaa ja rauhallista keskiviikkoa!!