Sain tänään tälläisen viestin kännyyni:

"Lankamatkat OY tiedottaa: saamani tiedon turvin valitsin matka-ajankohdaksemme tiistai iltapäivän. Starttiaika tarkennetaan tuonnempana. Seuratkaa ilmoitteluamme."

Lankamatkat OY on siis Ystäväni hieno (hmm, autoista tietämätön kun olen, en muista merkkiä) sininen auto kera ystävällisen ja iloisen kuljettajan. Olemme aikoneet kipaista tiistaina Hämeenlinnassa VillaMokassa katsomassa tuo kuuluisa lankakauppa, ja juoda siellä herkulliset kahvit.

Kieli ulkona

Kuulostaako hyvältä?? Niin meistäkin!! Ja mikä parasta, meitä on nyt vasta kaksi (mulle etupenkki!!) joten mukaan mahtuu vielä kolme (luulisin) iloista ja seikkailunhaluista neulojaa!!! Suunta siis Tampereelta Hämeenlinnaan Villa Mokkaan tiistaina 11.8 iltapäivällä, varmaan noin klo 13 pintaan, mikäli Lankamatkojen aikatauluun sopii. Jos siis haluat hypätä matkaan mukaan, laita kommenttia ja yhteystietosi, niin olen yhteydessä! Matkan hinta on sovittavissa Lankamatkojen edustajan kanssa, mutta mitä se bensa nykyään maksaa Tre-H-linna ja se jaettuna viidellä.. Njaa..

Rohkeasti mukaan jos sinä päivänä olet tekemistä vailla! Me ollaan oikeasti ihan mukavia ihmisiä! Silmänisku

Tälläistä tällä kertaa!!!

Moi!