Eli tässä valmistunut pipatin. Sen siis oli tarkoitus tulla Tytölle 4,5v, mutta sopipa se minullekin. Ja kovin on reikäisen näköinen.. =( Tässä siis Kamu-kirahvin päässä. Ei hyvä, mutta aloittelijan innolla eteenpäin! Ei lannistuta!!! Seuraava jo parempi... Oma malli, Novitan Mambo, meni koko kerä ja puikot 7.

920949.jpg

Sitten innostuin opettelemaan salomonin solmuja. Ja mambollapa tietenkin, itselle tästä tulisi kiva talvihuivi mustan takin kanssa... vaan miltäs tämä näyttää...?? Ovatko nämä salomonin solmuja???
Vai olenko opetellut jotain ihan omintakeista väkertelyä?? Kun näyttää hieman erilaiselta kuin kaikissa muissa kuvissa? Tosin työtähän ei ole vielä höyrytetty, johtuisiko siitä?? Vai pitäisikö noiden silmukoiden olla pidempiä..??
920952.jpg
Ja läheltä nämä epätoivoiset solmuset...
920953.jpg
Huoh...
Auttakaa nyt aloittelijaa mäessä....

Ai juu, joudun poistumaan mökille. Keskelle märkyyttä, pimeyttä ja muuta mukavaa näin syksyllä. Ei ole minun ideani, mutta puikot otan mukaan, josko saisi parin sukkia siellä tehtyä Hylätyille Lapsille.
Palaan noin viikon kuluttua asiaan. Mutta lähdemme su, joten ennätän vielä ottaa neuvoja vastaan koskien noita solmuloita...