Pohdin tuossa, että jos vastustuskyky on alentunut flunssan tai muun johdosta, onko se alentanut myös kykyä vastustaa lankaa? Messulankaa? Vilenin halvalla? Kyllä kyllä. Näin on, koska en muuten voi selittää tätä pinoa. (Paitsi kun halvalla sai, tietenkin..)

Sunnuntaina messuilin aamusella, ja näin ainakin iloisen ja energisen Villasukan, joka oli Titityyn osastolla myymässä. Hän oli kuin aurinko, joka loisti minun nuhaiseen sieluuni!! Kiitos, loistavaa palvelua!

1258365912_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Silkbloom Finoa Titityyltä, Priimasta Noroa, GGH:n pehmyttä mohairia, neljä vyyhtiä Auracanian Naturewoolia, ja Wettwrhoffilta 3 vyyhtiä lopetettua ei-aloevera- Sofiaa. Eihän tuo nyt ole edes paljon... eihän? Sitten vielä jotain salaista omalle Rav. jouluvaihtoparilleni. Onkohan omani edes hengissä, kun ei ole hänestä mitään kuulunna? Sika vienyt voiton?

Niin ne messut. Ihanat ja mahtavat, jospa ensi vuonna olisi täydessä iskussa taasen. Mutta olisiko nyt aika aikuisten oikeasti alkaa jonkinlainen moraalinen ostolakko? Jos neulois ensin vähän vasratoa, ja katsois mihin se riittää? Juu niin, ihan Ilun kolumnien takia tuli tilattua TAITO-lehtikin, ja mitä olen siihen tutustunut, se on kyllä ihan luettava julkaisu, ja paperikin on niin hyvänlaatuista.

Avasin lapaskuun näillä kimallelapasilla. PikkuTirpalle. Lankana Sisu ja Sisu Glitter. Silmukoita 28, mutta peukussa taitaa olal liikaa se 10 +4. Seuraaviin vähemmän..

1258365942_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

(kyllä se kimaltaa kun tarkkaan katsoo...)

Ajatuksin,

Niina