Helmiksen Neulenuotteja kun selasin tarkemmin, löysin sieltä ihanan Rimpsulakin  ja koska käteen se koukku tuntui vielä haluavan, ja koska topista jäi hieman lankaa, ajattelin sitä hyödyntää. Mutta kun pääsin siihen vaiheeseen, jossa olisi pitänyt alkaa rimpsun teko, tajusin että tuo oranssi lanka ei tule riittämään koko hattuun. Vaihtoehtoina vihreä lieri, langan kinuaminen jostakin joltakin, tai langan tilaaminen. Hetken pähkäilin tilanetta, ja ajattelin jättää sen ilman rimpsua. Kun olin virkkaamassa keltaisella tuota reunaa siihen, muistin Tä-DÄm- ne upeat virkatut hatut, joita eräs Rouva myi eräillä markkinoilla, että noinhan sen pitää mennä!! Vielä kun oli noita helmiä jäljellä. Sinne upposi viimeisetkin rippeet tuota punaista ja keltaista lankaa. Tuota vihreää jäi vielä harmittava nöttönen... Ehkä noita kjs- lärpäkkeitä olisi saanut olla muutama rivi vielä enemmän, mutta ne olisivat sitten olleet pelkää vihreää...

1696443.jpg

Ihastuin tähän pyörylän malliin ihan totaalisesti- kaunis symmetrinen, jollaisesta minä pidän!

1696445.jpg

Saimme kuvattua noin 15 min ennen ukkoskuuroa...

1696451.jpg
Tähän kun kuvittele sen edellisen topin, on kesälapsi valmiina rannalle!!
(kun olisi keliä..)

1696461.jpg

Ja mitä Iso Tirppa edellä, sitä pienempi perässä... Tässä ihastelee tulevia synkkiä pilviä..

Malli: Neulenuoteista Rimpsulakki
Lanka: Mandarin Petit
Koukku: 2,5mm
Muuta: Mahtavaa virkata! Mutta tuo näpräämis-osuus olisi saanut jäädä vähän vähemmälle, sitä tehtiin taas kolmatta päivää...ja taitaapa se aloitus lanka ola vielä tuolla päälaella päättelemättä.. öhöm..

****

Ja sitten Viikon Jymy! Minä voitin arvonnassa!!! MinäMinä! Vihdoin! Olen sataan ja tuhanteen blogiin osallistunut jos jonninmoiseen kyselyyn/arvontaan/bongaa lukuun/anna mielipide- tyyppiseen juttuun, luottaen että täytyy sen joskus napsahtaa myös minulle. Ja nyt vihdoin!! Vajaan vuoden sitkeän kilpailujen bongaamisen tuloksena voitin vihdoin Annen blogista helmeilyjuttua! Jihaa!! Kiitos jo etukäteen, maanantaina tavataan IRL!!!

****

Postikin on kulkenut. Edes ja takaisin, edes ja takaisin... Ja vihdoin perille. Kun täällä kesäosoitteessa asutaan, niin ei sitä aina ihan voi muistaa että mikä se osoite on tarkalleen. Kun Kristiina kävi Tallinassa hakemassa minulle (jaa, ehkä jostain muustakin syystä..) Addin pyöröt, niin ne matkaisivat kertaalleen jo takaisin. Lahopää ei ihan muistanut omaa kesäosoitettaan.. =) Kiitos kuitenkin Kristiinalle vielä kovasti!!