Huomenta! Se on sitten joulukuu, rakkaat ystävät! Ekö ole hienoa!?
Viikonloppumme oli varsin kiireinen, mutta mukava. Perjantaina siivoilimme. Lauantaina leivoimme pipareita neljän aikuisen ja kuuden lapsen voimin. Se oli hauskaa! Lapset nauttivat, ja minä sain jutella aikuisten kanssa, jopa pientä "keittiöpsykologiaa" tuli harrastettua. Oikein virkistävää siis! Tässä eräs näkemys pipareista.

2108679.jpg

****

Sunnuntaina olimme koko aamupäivän kovin jännittyneitä ja hieman hermostuneita. Pienempi ei nukkunut taaskaan päiväunia oikeaan aikaan, koska hän myös varmaan aisti IsonTirpan ja minun jännittyneen mielen. Oli nimittäin Tirpalla Minivalmennusryhmän ensimmäinen esiintyminen!! Puoli vuotta harrastaneena pääsivät esiintymään Joukkuevoimistelun SM- kisoissa Pyynikin Palloiluhallissa. Mikä tunnelma! Mikä energialataus! Mitä esiintymisen, liikkumisen riemua! Tunnelma oli todellakin kiihkeä, ilma hikinen ja paksu, mutta jokapuolella näkyi innostuneita ja hieman hermostuneita kilpailijoita. Pääsimme katsomaan kymmenisen esitystä ennen lastemme esitystä, ja voin sanoa, että on aivan eri asia katsoa voimistelua televisiosta kuin livenä! Mahtavia nostoja, pallonheittoja, ja puhdasta iloa! Voin sanoa, että olen myyty. Mikäli tyttö haluaa jatkaa harrastustaan viuelä vuosia, pyrin muistamaan tämän illan jos kuskaaminen alkaa tökkiä. Mutta mitäpä ei tekisi lapsensa hyväksi. Tässä pieni maistiainen...

2108677.jpg

Siellä, pienet vaaleanpunaiset tyttömme! *love*

*****

2108674.jpg

Siililapaset
Koko: 130
Lanka: Top Wool ja Tango fani
Puikot: 3,5mm pyöröt. Tein kahta lapasta samaan aikaan, joten pyöröllä roikkui 4 kerää. Ei enää sellaista minulle, kiitos. Ja Top Wool oli pettymys, parissa kohtaa solmuja. =(

Näitä oli jokseenkin hankalaa neuloa. On peukalokiila. Mutta en ihan äkkiä lähtisi tekemään toisia.. mutta IsoTirppa on onnellinen näistä. Pää-asia.

Lapaskuu siis loppui, saa nähdä mitä minulta seuraavaksi pompsahtaa puikoilta. Tuskin niin monia lahjoja kuin viimevuonna. Jotain ehkä, mutta en lupaa mitään.

Kiitos Helmikselle- lapaskuun Pää(mää)Emolle!!! Oli mukavaa!!

Hyvää viikon alkua ja mahtavaa joulukuuta!!!

Love, Niina