No niin. Tätä minä olen puikotellut, Ystävättärelle joka pian saa vauvan. Halusin hänelle sairaalaan jotain iloisen väristä ja lämmintä mukaan. Niin että kun tänne kurkkaat kuitenkin, niin pakkaa vaan se mukaan sinne sairaalakassiin- kietoudut siihen kun haet ruokatarjotinta käytävältä tai suihkun jälkeen.


1884792.jpg

Malli: "The" Revontuli by Anne, Ullasta
Lanka: Virolaista liukuvärjättyä, Annen diilaamaa, Kiitos!!
Puikkelot: 4,5mm 80cm Addin pyöröt
Koko: En taaskaan mitannut, mutta hyvän kokoinen.
Muuta: Laskin kuinka monta päivää tässä meni. (Jaa, olisko pieni kilpailun paikka...?? Nojoo, ok, kuka arvaa lähimmäksi/oikein, saakoon jotain kivaa. Ei ehkä lankaa, mutta jotain muuta todella pientä. Ok? ) Kaikkein palkitsevinta näiden neulomisessa on se hetki, kun saat huivin liotuksesta pingotukseen, ja saat ihailla noita värejä kunnolla. Silitellä, että tällä tavalla ne tällä kertaa asettuivat siihen huiviin. Ja tietenkin se hetki, kun saa antaa lahjan saajalleen.

***

Aarrevaihdon pakettini on mennyt perille, joten voin hieman valottaa sitä. Ystävänäni oli Marde Moomika, joka kertoo paketista täällä. Ole hyvä, oli mukavaa kun ilahdutti! Sinulle olikin mukava kasata tätä pakettia. =)

Sinne tein siis nämä, 1862699.jpg

Malli: Ursus- kämmekkäät Ullasta
Lanka: Isoveli
Puikot: 4mm met.
Muuta: Kiva malli, tekisin itsellenikin, jos ei olisi taas sata asiaa sitä ennen jonossa..

Ja lähikuva tälläisestä vauvalangasta, johon sain vinkkiä Secret Woolin Katjalta. Ihanaa ja pehmeää, ja mitkä pastillisävyt!!
1862703.jpg

***

Sukkasato kolkuttaa kovasti takaraivossa, ja ensimmäiset sukat pitäisi saada pika pikaa puikoille- meillä ei ole vielä lämmitystä päällä, ja Miehen jalat tarvitsevat kuulemma sukat, jotka eivät kutita. Mutta kesken on vielä... enpäs kerro, jonka jälkeen siis pääsen korkkaamaan satoa. Kovin on ollut ahkeraa porukkaa siellä sukka satoa korjaamassa, mutta ehkä minäkin vielä ennätän.

Nyt oikein hyvää viikonloppua!!!!

Kutoilemisiin!!!
Neuloilemisiin!!!