Aamulla olimme Ystäväni kanssa jo paikalla klo 10:00, jonotimme sisään. Kävimme järjestelmällisesti kojut läpi, rivi riviltä, ja löytyi kaikkea kivaa, ihanaa, pehmoista ja vaikka mitä!
Tässä nämä mitkä eivät ole hys- osastoa

1068953.jpg
Neljä kerää sukkalankaa, Pirtin kehräämön hahtuvalankaa, Eebenpuiset 2,5mm, joilla sitten kiva puikotella noita sukkalankoja sekä pellavaa josta pitäisi tulla sellainen kiva hartioille käärittävä H- huivi, vai mikä sen nimi nyt on. Aika maltillisesti tuhlailin.
Kivaa oli!!!

MUTTA- kävin siinä neulekahvilassa tarkistamassa solmu-taitoni. Ja aivan kuten olin epäillytkin- minähän teen ne solmut VÄÄRIN!!!!  Voitteko kuvitella!!! Kun on sitä intoa miljoona kertaa enemmän kuin taitoa, niin näin siinä sitten käy! Itsellä nyt yksi mamboinen pitkulahuivi tehty ilmeisesti- ei salomoninsolmuilla- vaan niinansolmuilla!! HAHHAHHAAAAHHAA!!! Siinä kohtaa kun koukulla on ne kaksi lankaa, ja kun se lanka vedetään ensin toisen langan läpi ja sitten toisen, olen hieman oikaissut, ja vetänyt sen langan niiden molempien läpi !!!!  Kuinka typeräksi sitä taas itsensä voikin tuntea!!!! No niin, naurakaa olkaa hyvä, hahhah. Noin. Että kun kuuseen kurkottaa niin katajaan kapsahtaa. Naps Naps....

Mutta tuo hahtuvalanka oli ihan uusi kokemus, ja silläpä tulikin näppärästi jo lapaset, toisesta puuttuu vaan peukku. Ja sekin meni hieman mönkään, innoissani kun puikottelin ja ihailin villaista tuoksua sekä sitä kuinka nopsaan se valmistuu kasin bambuilla, niin toisesta tuli pienempi!!! Ilmeisesti tiukempaa käsialaa tai jotain. Harmittaa taas sekin niin vietävästi. Kun alkaa mennä käsityön saralla pieleen, niin sitten menee kunnolla. Rakkaan murphymme lakeja.
Huoh.