Helmiksen blogista löysin aivan hurmaavan näköisen virkatun kesäisen topin, juuri Ison Tirpan kokoa! Sitä virkkailin sateen ropistessa kattoon, ja iltojen pimeässä. Hieman huvitti kesäistä toppia tehdä niillä ilmoilla, silloin tuntui että ei se kesä ainakaan tähän osoitteeseen tule! Mutta tänään tuli niin aurinko, kuin päättelykeijukin käymään, ja sain langat pääteltyä.

1682055.jpg


1682062.jpg


Ohje: Neulenuoteista Pienen tytön kesätoppi
Lanka: Mandarin Petit, Muori Menninkäiseltä  hankittu
Koukku: 2,5mm met
Muuta: Ihana ohje, ja ohjeessa olevan tytön päälle istuu kuin hanska! Mutta mutta- minä en ehkä osaa virkata niin hyvin, että saisin istuvaa. Roikkuu tuosta edestä rytyllä, noiden kaulanauhojen välistä. Selässä olevaa saumaa en osaa tehdä kunnolla, se on levahtanut, joten selkä pussittaa. Ja toppi olisi saanut olla ehkä hieman pidempi. Tosin siihen ei olisi taas tuo oranssi lanka riittänyt. Ohjeesta poiketen tein oman mallin mukaan vielä yhden kerroksen ylimääräistä tuohon alapitsiin. Silti Tirppastiina sanoi tämän  olevan napa paita. Mutta piti sitä silti iloisena! Hieman tosin tuulisessa ilmassa palellen... Kukkia virkkailin jos jonkinmoisia, mutta sitten länttäsinkin noita helmiä. Pienet Tirppaliinat kun tykkäävät kaikesta kimaltelevasta..
Kiitos ohjeesta Helmikselle!!! =)

***

Ilmoittautuminen Syksyn SNY:hyn lähenee. Kovasti tekisi taas mieli lähteä, mutta taidan passata tämän kierroksen. Kun se inflaation syvä koura kouraisee myös tänne. Kotihoidontuella siis ainakin vielä jouluun. Joten kun kuitenkin tulle jonkin verran ostettua lankaa itselle, niin ei rahkeet enää riitä SNY:n paketteihin. Harmi, mutta tuleehan niitä taas... tuleehan?

***

Olen miettinyt kuinka antoisaa tämä käsityön harrastaminen on blogaten! Ilman sitä, tämä olisi todella yksinäistä!! Nyt voin samalla kun puikottelen katsella muiden blogeja, ja kommentoiminen on kuin juttelisi! Joten KIITOS kaikille kommentoineille ihanille blogaajille!!! Vielä kun tulevaisudessa siintää neuletapaaminen ja Novitan tehtaanmyymälässä poikkeaminen (IIIKS!) niin avot!

Hyvää kesäkun viimeistä viikonloppua!!!