Se olisi sitten niinkuin KIP- huomenna. En tosin ole varma, ehdinkö itseäni sinne tuupata, mutta eihän sitä koskaan tiedä.

Niin, kiitos kaikille arvailuista! Hymy Niitä oli hauska lukea. Ja anteeksi kun tämä päivitys on venynyt, on sitä näköjään muutakin elämää tässä elämässä... Ihme kyllä. Niin se määrä. No sanotaan että itsekin hieman yllätyin. Että pikkaisen meni pieleen omat arvaukseni. Mutta parempi näin päin. Toki.

Ja lähimmäksi arvasi Eila Vyyhdin Viemästä!! Onnea!! Oli tosi lähellä arvauksesi, niinköhän olet käynyt laskemassa ne jossakin välissä.. Silmänisku

Eli läpinät sikseen.

Lankaa 7267 g mutta jos hahtuvaa EI lasketa langaksi, silloin määrä on 6983 g. Jei! Vain siis pikkaisen päälle seitsemän kiloa!! No onhan sekin jo paljon, mutta lähes kaikille on jonkinlainen suunnitelma olemassa. Mikä tekikin palkintolangan valitsemisen vaikeaksi, mutta eiköhän jotain!

Todella lähelle arvasi myös Marith, joka ei jättänyt mahdollista bloginsa osoitetta. Haluaisin häntäkin muistaa kunniamaininnalla!! Siis onnea!

Kuuma on ollut ainakin täällä! Toisaalla Suomessa luemma sataa.

Haluan kiittää kaikkia arvailuista!! Laitan Eilalle menemään jotain pientä.

Ja jottei tämä olisi kuvaton postaus, tässä pikku sukkaset söpölle Naapurin pikkupojalle.

1244821383_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nallecolorista, peruskauraa, koko n 22.

 

Hyvää ja aurinkoista viikonloppua kaikille!!