Kiitos kaikille kommentoinneista! Ne lämmittivät kovin.

Joulu meni ihanasti. Ruoka oli hyvää ja sitä söimme kohtuudella. Lapset pitivät lahjoista. Nauroimme vatsanpohjaa kutkuttavaa naurua. Pelailimme. Leikimme. Kävimme haudoilla. Ja ne muut normaalit kuviot. Mielestäni oikein onnistunut ja rauhallinen Joulu, toivottavasti teilläkin! =)


Joulua ennen voitin Täti Sininsen arvonnassa ihanan palkinnon! Se saapui niin sopivasti juuri pahimpaan joulukiiresumaan, etten ennättänyt sitä blogata. Mutta tälläisen ihanan paketin häneltä sain, Kiitos paljon!!!
2177804.jpg

- Joulukuusen vihreää hahtuvaista- ensi joulun askarteluihin...
- Kauniin kortin, kiitos!
- aina tarpeellisia nuppineuloja. Niitä kuluu, koska aina välillä pitää viedä lastenvaatteita kirpikselle.
- Kätevä mittanauha, jonka saa lukittua kohdalleen! hyvähyvä.
- On linen sukkalankaa, mukavan hillityn väristä! Sukkasatoa odottamaan.
Oli niin monipuolinen ja iso paketti, että ihan hämmmennyin. Mutta Täti Sininen ei ollut laittanut lähettäjän osoitetta, että olisin voinut kiittää kortilla.
Nyt siis lämmin kiitos näin netin välityksellä, KIITOS! =)

**

Jouluna piti tehdä valmiiksi lasten lapaset ainakin. Noh, Ison Tirpan kummi kun kävi ennen joulua kylässä, ja olin paketoimassa sitä ruskeaa virkattua baskeria äidilleni, eistti kummi kainon toiveen piposta. Siitä ilahtuneena tutkimme lankavarastoni ja sopiva lanka löytyi. Mutta eihän nyt pelkkä pipo riitä! Niinpä menin sitten osatamaan vielä pipon väriin sopivaa kaulahuivilankaa. Ja nyt siis pipo valmis, huivi ei. Eivätkä ne lapasetkaan. Mutta niistä sitten enemmän.

**

Pidin pari koneetonta päivää jouluna, hyvä minä!
Nyt taas bloggailaan ja hyöritään myös täällä, oi ihana arki!

Joulunjälkeistä elämää kaikille toivoen,

allekirjoittanut