Että mitäs sitä on tullut tehtyä, kun ei ole valmista saatu aikaan? No hoidettu kipeitä lapsia ja kärsitty kevätbläähstä. Toisilla kevät saa aikaan ratki riemukkaan olon, toisilla päin vastoin. Minä kuulun siihen jälkimmäiseen.. Mutta siis tämä ihanuus tuli tänään valmiiksi!!

Mikä onnistumisen kokemus! Minäkin osasin!!! Kiitos siitä Anne.M:lle! Ei se puikolla näyttänyt noin isolta. Yhdessä kohtaa huomaan kuinka on taustalta kuulunut jotain itkua, ja laskut menneet sekaisin. Mutta en pura!
MUOKS. HUOMASIN JUUR KUINKA KAMMOTTAVAN EPÄTARKKA KUVA. pahoitteluni!!


             1471419.jpg

Ohje: Revontuli Ullasta
Lanka: Evillan villa, 8/2, puolukka. Lanka tilattu Tinttamarellista  lankalauantaina...
Puikot: 5,5mm pyöröt
Muuta: En kehdannut lähteä tuonne (kerrostalon) pihaan ottamaan kauniita luonto-kuvia. Joten taustana seinä, pahoitteluni. Hätäinen kuvaajani ei myös huomannut tuolla sivussa olevaa toista huivia, sori myös se. Ja tuo langanpätkä roikkumassa- anteeksi antamatonta!! Mutta kun olen tästä niiiin iloinen, oli pakko päästä blogaamaan het, eikä päättelyn jälkeen. Pingotuksessa oli aamu 10- 17. Toivottavasti riitti...
Ihana malli- tämän piti mennä lahjaksi, mutta tuon virheen takia se saa jäädä itselle. Että jos joskus jossain tulee teitä vastaan henkilö, jolla vikainen Revontuli olkapäillä, se olen mä! *smile*
Seuraava sitten lahjaksi, ja ehkä pikkaisen pienemmillä puikoilla.

Tuo tummanpunainen ei lähtenyt mielestäni vaihtumaan niin nopsaan tuolla alussa kuin olisin halunnut,  mutta ei se enää tunnu missään. Nyt myös minulal on vihdoin oma Revontuli! Pitkään ihailin muidin huiveja, ja näitä värejä!

PS. Miten tätä voisi pitää? Ajattelin nyt ilmojen hieman lämmetessä ( mittarissa +9 ) että josko farkkutakin päälle voisi laittaa...? Onko teillä kuvia, miten olette kietoutuneet tähän ihanuuteen?
pps. Mitä sille langanjämälle voisi tehdä?? Lankaa oli tarpeeksi, 230g, ja ylijäämä nöttönen on iso..