Nyt koska vuodatus taas haamuilee, niin kaikki luulevat tätä haamu- kirjotukseksi, eivätkä kurkkaa... onneksi.
Ihastuin Tennessee-lankaan, jota tuli maanantaina Tapiolta, koska muualta ei löytynyt oikeaa vaaleanpunaista. Se uusi pinkki on ihan liian pinkki minun Tirpoilleni, ja se vanha roosa.. no, saattaisi olla kiva, mutta nyt halusin tälläistä makeaa vaaleanpunaista. Jännää, että Tapsalta löytyy sellaisia värejä Tennesseetä, jota ei Novitalta löydy.

Mutta siis asiaan. Tämä hattu näyttää varsin söpöltä nuorimmaiseni päässä, katsokaa vaikka:

             1491930.jpg

Nii-in edestäpäin. Mutta entäs sivulta?? Auta armias, olisko tämä pipo/postaus pitänyt jättää tekemättä... Mutta haluan nyt näyttää teille, kuinka kammottavan avuton minä vielä olen.

       1491937.jpg
Hahhahhaaahha.... saa nauraa, epäonnistunut Rose- pipo  Ullasta. Ensinnäkin nuo lisäykset olisi pitänyt tehdä kuten Revontulessa, ensimmäinen taka-kautta ja toinen etukautta- näin luulisin. Mutta koska oli kiire saada tämä valmiiksi, tein ensimmäisen kerroksen lisäykset langankierrolla. Sitten ajattelin että ääh, jää reikä, tehdään silmukoiden välisestä langasta. Samaan suuntaan. Että silleen.
Ja miksi minun käsi-alani ei sovi tuolle langalle!? Se on kuin kalastusverkko.
Mutta koko täsmää vajaa kaksivuotiaalle, joten nyt kun on opeteltu, niin ehkä toinen paremmalla onnella.

Että miksi sitä ihminen sitten harrastaa tälläistä jotain käsityötä, mukamas, kun jälki on jotain noin hirviömäistä?!! Ai että pura. ENkä. Ai että kärsi sitten. No näin se on tehtävä.

Hetken teki mieli heittää kaikki puikot alas parvekkeelta. Että ei tule nyt mitään. Amatööri ammattilaisten joukossa, olen naurettava apina. Mutta sitten ajattelin että olkoon, onhan tämäkin taidetta. Vaikka sitten reikäistä sellaista. Että tuskin minusta mitään pensselin heiluttajaakaan tulee.. Nyt pitäisi vaan saada itseluottamus takaisin, josko saisi hommattua muutamia helmeily- tarvikkeita, se ei ainakaan voi (???) mennä pieleen... -eihän..?

Nyt otin sitten virkkuukoukun käteen ja kokeilen, josko Simpukkalierihattu näyttäisi paremmalta..ööh.

SNY- älä huoli, maltan kyllä odottaa. Jännitys se tässä onkin yksi niitä hauskimpia juttuja... =)

Jos hyvin käy, saan huomenna toimitettua perille erään lahjan/ kuvattua sen kauniissa luonnossa. Toivottavasti. Mikäli ei siis sada.. =)