Nipalle meni sitten eilen jo palkinto. Hieno kuva hänen blogissaan:
http://sokinsikin.vuodatus.net/. Otin minäkin kameralla kuvan, mutta tässä on ollut niin touhua, että kuvan siirtäminen on tuntunut isolta hommalta.

Menen nimittäin la viemään kirppikselle tyttöjen pieniä vaatteita, ja ajattelin siinä samalla katsastaa ne pussukat sieltä vintiltä. Tiedättehän te ne pussukat? Jotka ovat siellä perällä, olleet jo jonkin aikaa, eikä kukaan tiedä mitä niissä oikeasti on. Päällä saattaa lukea jotain, tyyliin: "talvitakkeja". Tässä kohtaa alkoi taas raksuttamaan että kuinka paljon talvitakkeja ihmisellä pitää olla, nimittäin ainakin myös naulakko sekä vaatehuone täällä sisällä ovat täynnä talvitakkeja? Pussukoista paljastui ihkuja kasaritakkeja!!! =) Huomenna päälle!
Sitten yhdessä jätesäkissä luki nimeni ja "pienet" sekä "kesä" . Pienet???? Ne ovat varmaan tallennettu sinne silloin, kun odotin esikoista, kohta 5v. Ja mitä löytöjä!!! Mitä muistoja!!! Olen kantanut koko nuoruusvuoteni vaatteet uskollisesti mukanani, mistään en ole luopunut, edes niistä haaroista risoista mustista pillifarkuista. Ja pari käheetä fanipaitaakin löysin, mm. Waltarin!!! OIH!!

Mutta sitten; mitä voi tehdä vanhoille villapaidoille, joita ei kehtaa edes myydä eikä viedä pelastusarmeijalle tai muulle taholle???? Nyppääntyneitä yms. En kuitenkaan näin ympäristöä ajattelevana ihmisenä ihan viitsisi kaatikselle heittää. Jos joku tarttee, vinkatkaa.

Ja ne lapaset... Puikkoihin en ole ennättänyt pariin päivään tarttua. Kauhea kohtalo...!
Kateellisena vaan katselen kaikkien ahkerien ihmisten ihania kässäiblogeja, ja haaveilen koska minäkin taas.. No, kaulahuivivaihtoon viimeistään. Onkos siinä muuten nimenomaan kysymys pitkästä kaulahuivista, vai saakos olla myös kolmioo? Täytyypä tarkastaa ne ohjeet vielä..

Nyt taas pää kohta tyynyyn, joten puikkoisia päiviä kaikille!!