Ajattelin tulla nyt toivottamaan kaikille Hyvää ja Rauhallista Joulua!! Aattoon on vielä muutama yö, mutta taitaa joulutouhotukset nyt vallata tämän(kin) pienen pirtin =).
Kuvalliset päivitykset sitten joulun jälkeen jossakin vaiheessa.

Kiitos kun olette ottaneet minut aloittelijana näin mukavasti vastaan tänne kässäriblogaajien luvattuun maahan!!! Lämmin kiitos!!! =) Ihania ihmisiä olen tätä kautta jo löytänyt!! Mahtavaa!!!

Tälläisen pienen runon/ajatelman löysin tuolta Positiivareiden sivuilta. Sen myötä toivotan kaikille Ihania ja Jännittäviä joulun odotuksen hetkiä!!


"Keskellä kiireiden, arkisten askarten, mietin jopa murehdin. "Tuleeko jouluni jouluksi, saanko kaiken valmiiksi, mitä antaisin sinulle, mitä tekisin toiselle, entä jos jääkin jotain tekemättä, kyselen hymyilemättä."

Näen peilistä kasvot kovat, pelästyn - ne ovatkin ikiomat. Tässä on hyvä pysähtyä ja pieneksi hetkeksi hiljentyä.
En ikinä tätä maailmaa valmiiksi saa, ei huomaa se yhtä ahertajaa. Ei tule joulu sydämeen, jos tunteen tuhlaa kiireeseen.

Joulun tarkoitus on toinen - sanomaltaan suurenmoinen! Annankin lahjaksi aivan uutta - itsestäni, itselleni iloisuutta! Rakkautta ja lämpöä jakakaamme niin itsekin sitä saamme. Miten ihanaa on joulun odotus, kun rintaa ei paina ahdistus."