Niin. Niin siinä sitten kävi. Ei minun pitänyt. Mutta tiesin, että jos en nyt olisi hakenut puserolankoja halvalla, olisi se minua sitten tulevaisuudessa harmittanut. Ja oli niin houkutteleva tarjous. Kerta. Tai eihän minun teille tarvitse selittää, kunhan hieman puhdistan omaa omaatuntoani samalla...

Joo, on siinä langassa muutakin kuin villaa, mutta se ei ainakaan kutita Tirpaliinejä.

Poikkesimme viikonloppuna myös Kirjamessuilla, joilla oli lapsille paljon kivaa! Tässä Tirpat jumppaavat Tatun ja Patun kanssa.

Ja ohjaajana toimi Nalle, Pii Poosta. IsoTirppa myös harrasti neulahuovutusta, hän huovutti kivan sydämen. Josta nyt tietenkin pitäisi olla kuva tässä, vaan ei ole. Pahoittelen.

**
Tänään sainkin laittaa langankävelyreissulla aurinkolasit päähäni, oli niin kauniin kirkas ilma. Toivottavasti teilläkin on!!!

**

Oma villapuseroni (joo-o, ajatelkaa, teen itselleni villapuseroa!! O-HO!) on toista hihaa sekä kaarroketta vailla. Mutta sen eteen kiilasi kiireellinen tilaustyö- naapurin pojan kaulahuivi vetelee viimeisiään!! No ei hätää, naapurin Neulovainen ryntää apuun, ja nyt on jo pian 50 cm valmiina. Vielä tilaajan äidin toivomasta pituudesta puuttuu siis metri. Että eikun puikottelemaan. Kunhan isompi Tirppaliini on haettu kerhosta ja tehty ruokaa ja ruokittu ja ja ja ... nojoo... =)