2082773.jpg

Sain Eilalta Vyyhdin viemästä tämän kauniin ruusun. KIITOS! Se on ihana, ja lämmittää kovasti näin marraskussa. Olen otettu.
Tarkoitus jakaa seitsemälle blogille. Mutta nyt olen päättämätön, ja jaan kaikille lukijoilleni, te olette sen ansainneet, koska jaksatte lukea ja kommentoida kivasti. Kiitos!!!!
*heittää ruusuja marraskuiselle tuoreelle hangelle, kaikille ihanille bloggajille*


2082777.jpg

Oksalla roikuvat tavis-lapaset kokoa 90cm. Menevät PikkuTirpalle, joka ilahtui silmin nähden taas saadessaan uudet lapaset. Tällä kertaa kerin hieman kerää, ja löysin kuin löysinkin oikean kohdan, joten raidat "mätsäävät". Jihuu.

2082774.jpg

Marraskuun hento valo loisti tänään aamupäivällä ulkoillessamme. Se oli niin heikko, mutta silti kaunis. Pakkanen oli tehnyt kauniita puikkojaan tämän pensaan oksistoon. Nautin kovasti siitä hiljaisuuden hetkestä, kun aurinko pilkisti pilvien raosta. Hetki aikaa hengittää hiljaisuutta.


2082786.jpg

Ohje: Tellun vanutetut lapaset
Lanka: Hahtuvaa, koristeluun Maijaa
Puikot: 6mm bambut
Muuta: Ihana ohje, ihana lopputulos!! Olen niin onnellinen näistä. Nämä piti mennä joululahjaksi, mutta luulen että minäkin tarvitsen näin lämpimät lapaset. Koristelu on lähes yksi yhteen alkup. ohjeen kanssa, se on mielestäni niin nerokas, että halusin sitä hieman matkia...  Mietin puisten nappien tai kirjonnan väliltä, mutta rohkaistuin kokeilemaan kirjontaa. Jälki ei ihan parasta, harjoitellaan vielä sitä.
Pesin ensin 30 asteen pikapesulla, jonka jälkeen tulos oli vielä aika mahtavan iso.Uusinta käsittely 30 asteessa kirjo-ohjelmassa, mukana yksi harso.
Onni on uudet vanttuut!


Ja HUOM: Uusi ULLA on ilmestynyt!! Sinä on taas paljon ihania ohjeita ja kivoja artikkeleita. Selkeä kuvaus mm. lapasen kiilapeukalosta.


Hyvät viikonloput!!!